• Whirlpool WTV4525NF Koelkast 429L inox

Whirlpool WTV4525NF Koelkast 429L inox

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
$899.00 .
Incl. btw

Productbeschrijving

Deze Whirlpool Koelkast WTV 4525 NF IX heeft heel wat ruimte. In deze koelkast kun je met een netto-inhoud van maar liefst 450 liter, heel wat levensmiddelen overzichtelijk bewaren. De StarLight LED-verlichting zorgt voor optimale belichting aan de binnenzijde en het MultiFlow-systeem voor een homogene verspreiding van de tempratuur. Deze Whirlpool Koel/vriescombinatie heeft een ABSOLUTE Design.

Antibacterieel filter: bescherming van je voedsel


Whirlpool heeft samen met Microban een antibacterieel luchtfiltersysteem ontwikkeld om onaangename geurtjes in je koelkast te vermijden en bacteriën te verwijderen. De lucht in de koelkast stroomt door het filter met Microban antibacteriële bescherming. Dit hygiënische filter vangt bacteriën op en zorgt ervoor dat deze verwijderd worden. De levensduur van het antibacteriële filter is ongeveer 6 maanden, waarna dit eenvoudig vervangen kan worden.

NoFrost, nooit meer ontdooien


Het NoFrost-systeem zorgt ervoor dat er geen ijsvorming meer ontstaat, ontdooien behoort tot het verleden. Via de Multiflow-luchtstroom wordt de koude lucht in het vriesgedeelte geventileerd om ijsvorming te vermijden. Ijs bemoeilijkt namelijk de werking van het apparaat. Diep gevroren voedselpakketten plakken niet langer aan elkaar en blijven gedurende langere periodes houdbaar. Aangezien er geen ijsvorming ontstaat, gaat er geen ruimte verloren en kun je elke centimeter in de koelkast benutten. Daarnaast wordt het overzicht aanzienlijk verbeterd en ziet het voedsel er beter uit.

Draagplateaus in veiligheidsglas


De 5 draagplateaus zijn vervaardigd uit transparant veiligheidsglas. Op de stevige extra grote draagplateaus kunnen moeiteloos grote en zware verpakkingen bewaard worden.

Kenmerken Whirlpool Koelkast WTV 4525 NF IX:  • ABSOLUTE Design

  • Invriescapaciteit: 4.5 kg in 24 uur

  • Maximale bewaartijd diepvriesgedeelte bij stroomuitval: 24 uur

  • Energieverbruik per jaar 386 kWh

  • Draairichting deuren verwisselbaar

 • Multilow-systeem
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen