• Whirlpool Whirlpool WIS 5010 Inbouw Vaatwasser

Whirlpool Whirlpool WIS 5010 Inbouw Vaatwasser

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$799.00 .
Incl. btw

Superieure reinigingsprestaties  

Met de innovatieve technologie en speciale functies van Whirlpool WIS 5010 kun je via het gebruikersvriendelijke bedieningspaneel en de automatische instellingen optimale was- en droogresultaten met minimale reiniging behalen. De WIS 5010 is voorzien van energieklasse F.

Met dit model geniet je van de superieure reinigingsprestatie voor ideale afwasresultaten. Bovendien is dit apparaat voorzien van uitschuifbare deurscharnieren, zodat je het apparaat gemakkelijk in jouw keuken kunt plaatsen. 

Startuitstel 

De optie startuitstel biedt de mogelijkheid om het afwasprogramma van jouw vaatwasser naar wens uit te stellen zodat je tijd en energie kunt besparen. 

Optie: halve lading 

Met deze optie bespaar je middelen bij het afwassen van een kleine lading. Optimaliseer water en energieconsumptie tijdens het wassen van een kleine lading op beide rekken. Uitmuntende energie efficiëntie 

Waterslot 

Deze Whirlpool WIS 5010 vaatwasser beschikt over een beveiligingsklep, geïntegreerd in de toevoerslang waardoor de watertoevoer wordt afgesloten zodra er een lekkage optreedt. 

Uitschuifbare scharnieren

Dit apparaat is voorzien van uitschuifbare deurscharnieren, zodat u het apparaat gemakkelijk in een keuken kunt plaatsen met lage plinten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen