• Whirlpool W55TM 4110 W 1 Koel-Vriescombinatie

Whirlpool W55TM 4110 W 1 Koel-Vriescombinatie

Met een verwisselbare deurscharniering
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$549.00 .
Incl. btw

De Whirlpool koelvriescombinatie W55TM 4110 W 1 beschikt over een netto capaciteit van 171 liter in het koelgedeelte en 41 liter in het vriesgedeelte. Dankzij de LED-verlichting heb je altijd goed zicht op je boodschappen. Dit vrijstaande model kan je goed combineren met een inbouwkeuken, dankzij het slot-in design. Dit betekent dat je de deur van dit apparaat volledig open kan doen, ook als deze met de zijkant tegen de muur is geplaatst.

Voldoende ruimte voor boodschappen
Deze ruim opgezette koelvriescombinatie heeft vier glazen legplateaus voor allerlei soorten boodschappen. Berg kleine conserven gemakkelijk op in twee kleine deurvakken. Het brede deurvak is zeer geschikt voor brede flessen en pakken. De Fresh Box is de ideale omgeving voor groente en fruit, zodat deze langer vers blijven.

Verwisselbare deurscharniering
De Whirlpool W55TM 4110 W 1 heeft een verwisselbare deurscharniering. Met de mogelijkheid om de deurscharniering te veranderen, kan het apparaat altijd optimaal op de standplaats worden geplaatst.

Ruime vriezer
De Whirlpool koelvriescombinatie W55TM 4110 W 1 heeft een vriezer met een netto inhoud van 41 liter. Het vriesgedeelte wordt gescheiden door één rek, waardoor je ruimte hebt om op twee legplateaus ingevroren producten te bewaren. In deze vriezer vries je 2 kilo levensmiddelen per 24 uur in.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen