• Whirlpool FSCR12420 Wasmachine 12KG 1400T A+++

Whirlpool FSCR12420 Wasmachine 12KG 1400T A+++

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
$1,149.00 .
Incl. btw

6TH SENSE TECHNOLOGIE

Dankzij intelligente sensoren die de lading in de trommel meten, past de 6TH SENSE technologie automatisch het water- en energieverbruik en de duur van het programma aan. Zo bespaart u tot 50% water, elektriciteit en tijd. De 6TH SENSE technologie garandeert u een minimaal verbruik, ongeacht de lading wasgoed.*
* Besparingen bij een lading van 6 kg en een lading van 1 kg in een Whirlpool wasmachine voorzien van de 6TH SENSE technologie, bij het programma Katoen 60 °C met de optie Snelwas.

Extreem stil: het verschil tussen een reguliere motor en ZEN motor De Whirlpool wasmachines met ZEN-technologie zijn voorzien van een direct-drive motor welke direct op de trommel bevestigd is. Hierdoor trillen de wasmachines minder en maken ze minder geluid. Op deze motoren geeft Whirlpool u een levenslange garantie. Zo heeft u niet alleen de rust van de stille wasmachine, maar hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de garantie op de motor! Wilt u het verschil in geluid tussen een reguliere wasmachine en een Whirlpool wasmachine met ZEN-technologie horen?

SUPREME CARE

Ontdek de beste waservaring ooit.
Perfecte verzorging van uw wasgoed in complete stilte. De Supreme Care wasmachines hebben een strak en elegant design en unieke technologieën voor perfecte wasresultaten.

WAVE MOTION

Met de WaveMotion technologie zorgen de 6TH SENSE sensoren voor een aangepaste trommelbeweging, afgestemd op het soort wasgoed. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat het wasgoed gelijkmatig in de trommel wordt verdeeld.

FRESHCARE

Altijd fris wasgoed.
De FreshCare optie zorgt ervoor dat de trommel na het einde van het wasprogramma omwentelingen maakt zodat het wasgoed fris blijft.

Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien.

Met de resttijdindicatie

ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is.

Energieklasse A+++

Aantal toeren per minuut 1400

Vulgewicht Wassen 12 kg

Type apparaat Wasmachine

Type belading Voorlader

Soort apparaat Vrijstaand

Kleur Wit

Geluidsniveau wassen (in dB) 49 dB

Volume centrifugeren (in dB) 74 dB

Aantal programma’s 15

Bedieningselementen Toets en Draaiknop

Display Ja

Uitgestelde start Ja

Resttijd indicatie Ja

Energieverbruik 140 kWh/jaar

Hoogte  85 cm

Breedte 59,5 cm

Diepte   64 cm

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen