• Oral B Trizone 500 Oral B Tandenborstel

Oral B Trizone 500 Oral B Tandenborstel

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
$49.00 .
Incl. btw

Zoek jij een elektrische tandenborstel die erg op een manuele tandenborstel lijkt maar die je tanden veel grondiger reinigt? Dan ben je op zoek naar de Oral-B TriZone 500. Deze borstel heeft namelijk een grote poetskop en daarnaast gebruik je gewoon dezelfde poetstechniek als bij een handtandenborstel. De nieuwe driezone diepe reinigingstechnologie zorgt er hierbij voor dat je je tanden zeer grondig schoonmaakt. Aan het uiteinde van de borstel zit namelijk een bewegende dynamische kop waarmee je moeilijk bereikbare kiezen makkelijk schoonmaakt. Daaronder vind je eerst een rij korte pulserende borstelharen die het tandoppervlak reinigen met daarna een rij langere heen- en weerbewegende en pulserende borstelharen. Deze lange haren bereiken de moeilijke plekken tussen je tanden. In combinatie van de timer die elke 30 seconden een seintje geeft dat je van gebitskwart mag veranderen, ben je met de Oral-B TriZone 500 verzekerd van nóg schonere en mooiere tanden. Ben je op zoek naar een soortgelijke tandenborstel die nog krachtiger is dan den TriZone 500? Dan is de Oral-B TriZone 1000 voor jou een aanrader.

Waarom elektrisch poetsen?

Er zijn verschillende redenen waarom elektrisch poetsen beter is dan poetsen met een handtandenborstel. Hieronder vind je de belangrijkste redenen.

  • Een elektrische tandenborstel verwijdert tot 100% meer plak dan een handtandenborstel waardoor je gebit veel schoner wordt.
  • Een elektrische tandenborstel voorkomt dat je te hard op de borstel drukt en daarmee verbeter je de gezondheid van je tandvlees.
  • Een elektrische tandenborstel maakt je tanden witter dan een handtandenborstel voor een mooie stralende lach.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen