• Tefal Tefal SV7030 Strijksysteem

Tefal Tefal SV7030 Strijksysteem

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
$149.00 .
Incl. btw

Eenvoudig en snel strijken met de Tefal Liberty stoomgenerator

De compacte Tefal Liberty SV7030 Stoomgenerator is een goede mix van snel strijken en uitstekend comfort. Liberty werkt sneller dan een traditioneel stoomstrijkijzer dankzij de krachtige stoomprestaties en een XL waterreservoir om constant bijvullen te voorkomen. Deze gebruiksvriendelijke stoomgenerator heeft een afneembaar waterreservoir wat het bijvullen nog gemakkeijker maakt. Lees alles over de kenmerken van deze stoomgenerator in deze weblog.

Krachtige stoomprestaties

Upgrade je stoomsessies met het pure gemak van een afneembaar waterreservoir en onberispelijke stoomprestaties. De Liberty Stoomgenerator levert krachtige stoomprestaties voor snelle resultaten, met een eenvoudige procedure voor probleemloze verzorging van kleding. De 5.5 bar pompdruk zorgt ervoor dat kreuken in een handomdraai worden gladgestreken, met een extra krachtige 310 g/minuut stoomstoot om zelfs de meest hardnekkige kreuken aan te kunnen.

Verbeterde functies

Deze krachtige stoomgenerator is uitgevoerd met een grote verscheidenheid aan verbeterde functies voor een nog betere stoomervaring, van het handige vergrendelsysteem om het apparaat veilig te verplaatsen en op te bergen, tot antikalkpatronen voor eenvoudig onderhoud en duurzame prestaties.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen