• Tefal Stoomstrijkijzer FV6870

Tefal Stoomstrijkijzer FV6870

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$119.99 .
Incl. btw

Het Tefal Smart Protect Plus FV6870 - Stoomstrijkijzer biedt dankzij de slimme temperatuur technologie een perfecte combinatie van temperatuur en stoom voor elke strijkbare stof. Dit eenvoudig te gebruiken stoomstrijkijzer hoeft niet handmatig ingesteld te worden en zorgt voor risico vrij strijken op alle stoffen die gestreken kunnen worden, van stevige materialen tot delicate stoffen. Gemak en bescherming van je kleding komen samen met prestaties en geweldige strijkresultaten. De nieuwe Durilium Airglide® strijkzool garandeert het beste glijvermogen van Tefal en topefficiëntie: de 100% actieve stoomgaatjes in de tip, zijkant en zelfs in de kern van de strijkzool garanderen optimale stoomverspreiding. De druppelstop voorkomt watervlekken en het strijkijzer schakelt automatisch uit als het niet gebruikt wordt voor extra veiligheid.

 

Productvoordelen van het Tefal Smart Protect Plus FV6870 - Stoomstrijkijzer

✅ De 100% actieve stoomgaten zorgen voor maximale stoomverdeling
✅ Vermogen van 2800 W voor een snelle opwarmtijd
✅ Een continue stoomafgifte tot wel 40 g/min
✅ Een krachtige stoomstoot tot wel 260 g/min
✅ Het strijkijzer schakelt automatisch uit als je het per ongeluk aan laat staan

1 instelling geschikt voor alle stoffen

De Smart Temp Technology zorgt voor een perfecte combinatie van temperatuur en stoom voor efficiënt strijken van alle stoffen*

2800W voor snelle opwarming

Met het perfecte stoomstrijkijzer voor de alledaagse behoeften, zorgt deze met een vermogen van 2800 W voor een snelle opwarmtijd om te kunnen presteren wanneer jij dat nodig hebt.

Efficiënte strijkresultaten

Een continue stoomafgifte tot wel 40 g/min, voor snelle en gemakkelijke strijksessies, met perfecte resultaten in een mum van tijd.

Krachtige stoomstoot

Een krachtige stoomstoot tot wel 260 g/min pakt zelfs de dikkere stoffen en hardnekkige kreuken aan.

Verfris jouw kleding

De combinatie van de warmte strijkzool en stoom zorgt ervoor dat tot wel 99,9% van de ziektekiemen en bacteriën gedood worden, voor maximale hygiëne.

Automatische uitschakeling voor extra veiligheid

Extra veiligheid, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Het strijkijzer schakelt automatisch uit als je het per ongeluk aan laat staan. Als deze op de achterkant staat, schakelt hij binnen 8 minuten uit. Wanneer deze ongebruikt op de strijkzool staat, schakelt hij na 30 seconden uit.

Maximale stoomverdeling

De 100% actieve stoomgaten zorgen voor maximale stoomverdeling, met 30% meer stoomgaten dan de vorige Smart Protect-generatie voor maximale efficiëntie en perfecte resultaten.

Hoogwaardige strijkzool

De nieuwe Durilium Airglide strijkzool, Tefal's #1 in glijvermogen, zorgt voor indrukwekkende resultaten en een hoge mate van stoomverdeling met de gepatenteerde technologie en duurzaamheid om lang mee te gaan.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen