• Tefal Stoomstrijkijzer FV6810 2800watt, 50/250gr
  • Tefal Stoomstrijkijzer FV6810 2800watt, 50/250gr

Tefal Stoomstrijkijzer FV6810 2800watt, 50/250gr

100% actieve stoomgaten voor maximale stoom verdeling
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

$89.99 $69.99

Incl. btw

Het Tefal Ultragliss Plus FV6810 - Stoomstrijkijzer is ontworpen om perfecte resultaten te leveren, elke dag weer. Dit stoomstrijkijzer combineert efficiënte stoomkracht met het beste glijvermogen van Tefal en langdurige prestaties. Met tot maar liefst 25% meer stoom (vergeleken met de vorige Ultragliss modellen) en een vermogen van 2800 W warmt dit stoomstrijkijzer extra snel op. En met de krachtige stoomstoom verwijder je zelfs de meest hardnekkige kreukels.

Tefal Ultragliss Plus Stoomstrijkijzer: Krachtige stoomprestaties

Door het combineren van stoomkracht en verschillende handige functies, biedt het Ultragliss Plus stoomstrijkijzer van Tefal een eenvoudige en efficiënte oplossing voor perfecte strijkresultaten elke dag weer. Dit hoogwaardige stoomstrijkijzer maakt het onderhoud van kleding gemakkelijker met 25% meer stoomkracht (vergeleken met vorige Ultragliss modellen). De soepel glijdende Durilium Airglide strijkzool is krasbestendig en zeer duurzaam, met 100% actieve stoomgaten voor maximale stoomverdeling. Geef je strijkervaring een upgrade met 2800 W vermogen voor een snelle opwarmtijd, een continue stoomproductie van 50 g/min voor uiterst efficiënte strijksessies en een stoomstoot tot wel 250 g/min voor dikkere stoffen en hardnekkige kreukels.

Productvoordelen van de Tefal Ultragliss Plus FV6810 - Stoomstrijkijzer

✅ Door de 2800 W is hij snel klaar voor gebruik wanneer jij hem nodig hebt.
✅ Een continue stoomafgifte van tot wel 50 g/min
✅ Ervaar meer snelheid en efficiëntie door de hoogwaardige strijkzool
✅Een extra krachtige stoomstoot van 250 g/min
✅100% actieve stoomgaten voor maximale stoom verdeling.
✅Verbruik tot 20% minder energie door de eco-stand te gebruiken
✅De precisiepunt van de strijkzool zorgt ervoor dat ook lastige plekken zoals rondom knopen eenvoudig te bereiken zijn.

Extra krachtige stoom

Ervaar meer snelheid en efficiëntie door de hoogwaardige strijkzool die tot 25% meer stoomkracht (vergeleken met vorige Ultragliss modellen) biedt voor perfecte resultaten elke dag weer.

2800 W voor snel opwarmen

Dit is het perfecte stoomstrijkijzer voor dagelijks gebruik. Door de 2800 W is hij snel klaar voor gebruik wanneer jij hem nodig hebt.

Efficiënte strijkresultaten

Een continue stoomafgifte van tot wel 50 g/min zorgt ervoor dat je sneller klaar bent, zonder dat dit ten koste gaat van het resultaat.

Krachtige stoomstoot

Een extra krachtige stoomstoot van 250 g/min pakt de meest hardnekkige kreukels en vouwen aan, ook uit dikke stoffen.

Maximale stoomverdeling

100% actieve stoomgaten voor maximale stoom verdeling. 30% meer stoomgaten dan in vorige Ultragliss modellen zodat het strijken nog sneller gaat met perfecte resultaten.

Durilium Airglide strijkzool

De nieuwe Durilium AirGlide strijkzool heeft het beste glijvermogen dat Tefal te bieden heeft. Optimale verdeling van de stoom, indrukwekkende prestaties en een gepatenteerde technologie voor een langere levensduur en nog langer strijkplezier.

Eco-stand voor energie besparing

Verbruik tot 20% minder energie door de eco-stand te gebruiken, voor milieubewuste kledingverzorging en lagere energiekosten.

De precisiepunt zorgt voor veel strijkgemak

De precisiepunt van de strijkzool zorgt ervoor dat ook lastige plekken zoals rondom knopen eenvoudig te bereiken zijn.

Moeiteloos verticaal stomen

Stoom delicate en grote kledingstukken gemakkelijk met de verticale stoomfunctie; ideaal voor het verwijderen van kreukels uit pakken en andere hangende kledingstukken, zelfs gordijnen.

Langdurige prestaties

De slijtvaste, krasbestendige strijkzool zorgt ervoor dat je strijkijzer optimaal blijft presteren. Van deze stoomstrijkijzer zul je jaren plezier hebben.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen