• Babyliss ST089E Babyliss Stijltang
  • Babyliss ST089E Babyliss Stijltang

Babyliss ST089E Babyliss Stijltang

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$34.99 .
Incl. btw

De Ceramic Straight 230 Stijltang ST089E van BaBylissis een compacte, fijne stijltang met gladde, keramische platen. Door keramiek glijdt de stijltang soepel door je haar, is de stijltang snel op temperatuur en blijft hij dit ook. Keramiek zorgt naast de bescherming van je haar ook voor het goed op temperatuur blijven van de gehele tang. Het verwarmingselement maakt je krultang warm en de keramiek verspreid evenredig de warmte over de gehele stijltang. De temperatuur daalt dus niet als je deze door je ‘koude’ en droge haar heen haalt.

De stijltang heeft 2 temperatuurinstellingen: 200 en 230°C. Bij dun tot normaal haar stijl je het haar op 200°C en bij dikker haar op 230°C. Je krijgt een hittebestendige mat erbij, zodat je deze daar veilig op kan plaatsen tijdens en na het steilen.

Het snoer is extra lang gemaakt, namelijk 2 meter! Zo heb je alle ruimte tijdens het stylen van je haar. En goed nieuws! Maak jij je op vakantie ook altijd zorgen over je haar en wil je op vakantie ook echt steil haar? Deze stijltang beschikt over multi-voltage, dus je kan ‘m altijd meenemen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen