• Samsung MC28M6085KS/EN	combimagnetron

Samsung MC28M6085KS/EN combimagnetron

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$399.00 .
Incl. btw

De Samsung MC28M6085KS/EN is een vrijstaande combi-magnetron met een oveninhoud van 28 liter. Het maximaal magnetronvermogen is 900 watt. Daarnaast heeft hij een grill en heteluchtfunctie.

Krokant aan de buitenkant, vanbinnen lekker sappig én supersnel klaar! Met HotBlast wordt hete lucht vanaf bovenaf via zestig kleine luchtgaatjes direct op de gerechten geblazen, wat zorgt voor een optimale warmteverspreiding Door de grote ventilator circuleert de lucht krachtig in de oven met een maximum vermogen van maar liefst 2900 Watt Zo wordt de oventijd tot wel vijftig procent gereduceerd en heb je altijd perfect knapperige en sappige gerechten!

De combimagnetron is uitgerust met een frituurfunctie om knapperige gerechten te maken Bij de Samsung SlimFry technologie wordt een combinatie gebruikt van magnetron, grill, convectieverwarming en de meegeleverde CrustyPlate om zo te zorgen voor een knapperig en goed heet resultaat zonder het gerecht uit te drogen Hiervoor hoeft er slechts één theelepel olie op de CrustyPlate gedaan te worden en de olie die vrijkomt kun je gemakkelijk weg gieten Het voordeel minder vet eten, geen aangekoekte pannen en geen gevaarlijke oliespetters.

Met de meegeleverde Pure Steam Bowl kun je gemakkelijk groentes, vis en andere gerechten stomen in je magnetron Door ingrediënten te stomen behoud je veel voedingstoffen en behouden groentes hun bite Plaats de ingrediënten in de stoomschaal met een laagje water en voor je het weet heb je een gezonde maaltijd op tafel staan.

Aan de bovenzijde van de combimagnetron is een groot grill element geplaatst, waarbij de helft van het totale oppervlak wordt bedekt Dit is niet voor niets de grotere grill zorgt hiermee voor gelijkmatigere en betere resultaten De grillfunctie is tevens krachtig (tot maar liefst 1500 Watt) en zorgt voor een knapperigere korst De warmte elementen zijn van staal die tegen een stootje kunnen en in tegenstelling tot andere modellen is de grill verhitter goed bereikbaar en eenvoudig schoon te houden.

Met een enkele druk op de knop wordt via de slimme vochtsensor de luchtvochtigheid in het apparaat gemeten, zodat de bereidingsmodus en tijd automatisch kunnen worden bijgesteld voor perfecte gerechten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen