• Princess Princess broodbakmachine 152009

Princess Princess broodbakmachine 152009

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$169.00 .
Incl. btw

Creëer nu thuis met de Princess 152009 Broodbakmachine je eigen brood. Voeg alle ingrediënten toe aan de broodbakmachine, laat deze ’s nachts zijn werk doen en wordt wakker met de geur van vers gebakken brood. Zo begin je elke dag met heerlijk vers zelfgebakken brood. De Princess 152009 broodbakmachine is voorzien van 15 digitale voorgeprogrammeerde bakprogramma’s, waaronder een glutenvrij programma. Via het digitale scherm kun je de Princess 152009 broodbakmachine makkelijk instellen naar eigen voorkeur.

Goed om te weten:

  • De Princess broodbakmachine kan brood bakken tot 900 gram.
  • Flexibele capaciteit van 680 tot 900 gram voor 8 tot 14 sneden

Productvoordelen van de Princess 152009 Broodbakmachine

De volautomatische Princess Broodbakmachine zorgt ervoor dat jij bijna niets hoeft te doen voor het gewenste halfje wit. Voeg alle ingrediënten toe aan het bakblik met antiaanbaklaag en kies de bijpassende instellingen. Dat zijn ongeveer 14 sneden brood dus genoeg voor je gezin. Maak gezond speltbrood, een lekker rozijnenbrood of roggebrood. De broodbakmachine is ook geschikt voor het maken van jam, yoghurt, cake en zelf rijst en rijstwijn.

Via het handige display van de Princess broodbakmachine kan je eenvoudig het meest optimale programma selecteren. Er zijn 8 instellingen voor brood zoals volkoren, zoet, glutenvrij, frans en drie verschillende extra snelle programma’s.

Dankzij de digitale timer kan je tot 13 uur van te voren de ingrediënten in het bakblik doen. Stel ’s avonds de broodbakmachine in zodat hij om 6 uur ’s ochtends begint met mengen en kneden en je hebt om 9 uur heerlijk warm brood.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen