• Philips GC6709/20 Stoomstrijksysteem

Philips GC6709/20 Stoomstrijksysteem

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$99.99 .
Incl. btw

Productbeschrijving


De kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon met deze krachtpatser van Philips. Met dit stoomstation strijk je sneller met 2 keer zoveel stoom. Met de krachtige en continue stoom strijk je zelfs de dikste stoffen met gemak. Een extra stoomstoot maakt korte metten met de hardnekkigste kreukels. Ook verticaal stomen is een optie. Om kleding of bijvoorbeeld gordijnen op te frissen.

Extra groot waterreservoir

Op de generator zit een extra groot waterreservoir van maar liefst 1,3 liter. Daarmee kun je meer dan 1 uur onafgebroken strijken. Omdat het reservoir transparant is, zie je heel duidelijk wanneer je het bij moet vullen. Dat doe je gewoon onder de kraan dankzij de grote vulopening.

Smart Calc Clean

Het ingebouwde ontkalkingssysteem, Smart Calc Clean waarschuwt je wanneer het tijd is om te ontkalken. Dit is een reservoir dat ontkalken eenvoudig maakt. Je hebt dus geen cassettes nodig.

Non-Stick en krasbestendig

De keramische zoolplaat glijdt moeiteloos over de stof. Hij heeft non-stick kwaliteiten, is krasbestendig en eenvoudig schoon te maken.

Licht en compact

Dit stoomstation is licht en compact zodat je het gemakkelijk kunt opbergen. Het kan ook in zijn geheel op je strijkplank staan. Handig!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen