• Philips Philips QP6505/21 Scheerapparaat OneBlade Pro

Philips Philips QP6505/21 Scheerapparaat OneBlade Pro

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
$79.00 .
Incl. btw

Haar van iedere lengte trimmen, bijwerken en scheren - Verwijdert haar zonder sneetjes
 Trimmen, bijwerken en scheren
 Voor haar van elke lengte
 Precisiekam met 9 lengtestanden
 Oplaadbaar, nat en droog te gebruiken

Unieke OneBlade-technologie
Unieke OneBlade-technologie De Philips OneBlade heeft een revolutionaire nieuwe technologie die is ontworpen voor de styling van gezicht- en lichaamshaar. De OneBlade kan haar van elke lengte trimmen, bijwerken en scheren. Dankzij het dubbele beschermingssysteem – een glijcoating en afgeronde uiteinden – wordt scheren gemakkelijker en comfortabeler. Het scheerapparaat heeft een snelbewegend mesje (200x per seconde), wat zeer effectief werkt, zelf bij langere haren.

Terugtrimmen
Trim uw baard op een gelijkmatige lengte met de meegeleverde instelbare precisiekam. De 12 vergrendelbare lengtestanden bieden ontelbare mogelijkheden, van het trimmen van een '5 o'clock shadow' tot een stijl met een langere baard.

Perfecte contouren
Creëer perfecte contouren met het dubbelzijdige mes. Scheer in iedere willekeurige richting, zodat u uitstekend zicht hebt op iedere haar die u trimt. Bepaal in een oogwenk uw eigen stijl!

Afscheren
De OneBlade scheert niet zo dicht op de huid als een traditioneel mes en voelt dus comfortabel. Scheer tegen de haargroei in en scheer haar van elke lengte eenvoudig af.

Contourvolgend
De OneBlade volgt de contouren van uw gezicht, en trimt en scheert alle zones van uw gezicht effectief en op een aangename manier.

Duurzame OneBlade
De messen zijn ontworpen voor langdurige prestaties. Voor behoud van een optimaal resultaat hoeft u elk mes slechts om de 4 maanden te vervangen*. Het vervangen is eenvoudig en moeiteloos.

Creëer precieze en scherpe contouren met het dubbelzijdige mes
OneBlade volgt de contouren van uw gezicht zodat u alle plekken effectief en comfortabel kunt scheren. Stileer uw eigen contouren en strakke lijnen door het dubbelzijdige mes in elke gewenste richting te bewegen.

Waterbestendig: nat en droog gebruik
De OneBlade is waterbestendig en is dus gemakkelijk schoon te maken: gewoon onder de kraan afspoelen. U kunt zich nat of droog scheren, met of zonder schuim - wat u maar wilt.

Het LED-lampje geeft de batterijstatus weer
Dankzij de batterij-indicator houdt u de OneBlade altijd klaar voor gebruik. U wordt geïnformeerd wanneer de batterij bijna leeg raakt tijdens gebruik en wanneer de stekker in het stopcontact zit om de OneBlade op te laden.

Li-ionbatterij voor 60 minuten
De oplaadbare li-ionbatterij levert na een uur opladen voldoende stroom voor 60 minuten stylen.

Precisietrimkam met 9 lengtestanden (0,5 tot 7mm)
De veelzijdige precisietrimkam biedt verschillende lengtestanden van 0,5 tot 7mm, voor een gelijkmatig trimresultaat op precies de gewenste lengte.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen