• Philips Philips HX6231/12 Tandenborstel Sonicare

Philips Philips HX6231/12 Tandenborstel Sonicare

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
$79.00 .
Incl. btw

Productbeschrijving

De Philips Sonicare 2-serie HX6231 is een elektrische tandenborstel die je tanden buitengewoon schoon maakt, elke dag weer. De tandenborstel helpt gaatjes te verminderen. Daarnaast verwijdert de borstel 6x meer tandplak dan een handtandenborstel en gaat de batterij 2 weken mee. 

Wat is Sonisch poetsen?
Sonisch betekent dat de borstelkop - met snelheden tot wel 62.000 poetsbewegingen per minuut - vibreert. Een uiterst krachtige poetsmethode, die ervoor zorgt dat je veel meer tandplak verwijdert dan met een handtandenborstel. Dit resulteert volgens veel gebruikers in een gladheid die je alleen na een tandartsbezoek voelt. Daar komt bij dat je bij het poetsen gewoon mee mag bewegen. Zo wordt de overstap van handmatig naar elektrisch poetsen gemakkelijker gemaakt. Klik hier voor extra informatie. 

Extra functionaliteiten


Smarttimer en Quadpacer
De Philips Sonicare 2-serie elektrische tandenborstel heeft een timer van 2 minuten, zodat je zelf niet op de tijd hoeft te letten. Daarnaast heeft de elektrische tandenborstel een Quadpacer. Door middel van een lichte trilling laat de tandenborstel weten dat je de borstel kan verplaatsen naar een ander kwadrant in je mond. Is de tandenborstel klaar na 2 minuten? Dan schakelt hij zich vanzelf uit. 

Easy-start programma
Ben je nog niet gewend om elektrisch en/of sonisch te poetsen? De elektrische tandenborstel voert de poetskracht geleidelijk op tijdens de eerste 14 poetsbeurten, zodat je rustig kan wennen aan de Philips Sonicare elektrische tandenborstel.

Meegeleverde artikelen
    • 1x Philips Sonicare 2-serie handle


  • 1x oplader


Verkrijgbare opzetborstels


Alle elektrische tandenborstels van Philips Sonicare zijn te gebruiken in combinatie met alle opzetborstels.*

ProResult voor tandplak 
Speciaal voor het verwijderen van tandplak. De haartjes staan dicht op elkaar, zodat de tandplak efficiënt kan worden verwijderd.

ProResult Gum Health 
Speciaal voor gevoelig tandvlees. Deze opzetborstels beschikken over een speciaal zacht profiel voor een aangename poetsbeurt. Daarnaast verwijdert ook deze opzetborstel tot 6x meer plak.

DiamondClean
Speciaal voor de Sonicare Diamond Clean tandenborstels. De ruitvormige borstelharen verwijderen tandplak en de medium harde borstelharen zorgen voor een stevige, maar veilige poetservaring. 

InterCare
Speciaal voor verwijdering van tandplak tussen de tanden. Met de extra lange borstelharen wordt zelfs diepliggend tandplak verwijderd. Ook ideaal voor mensen met een beugel.

AdaptiveClean
Speciaal voor tandvleesverzorging. Dankzij de zachte, flexibele rubberen zijden passen de borstelharen van de opzetborstel zich aan de vorm van elk tandoppervlak aan. De borstel bereikt tot wel 4 keer meer oppervlak en verwijdert tot 10 keer meer tandplak langs het tandvlees en tussen de tanden. 

Sensitive
Speciaal voor gevoelige tanden. De ultrazachte verkleurende borstelharen zorgen voor een effectievere en zachtere reiniging. 

Sensiflex
Speciaal voor tandvleesverzorging. Het tandvleesbeschermende systeem zorgt ervoor dat je altijd met optimale poetsdruk poetst
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen