• Philips HR2291/01 Blender

Philips HR2291/01 Blender

De duurzame roestvrijstalen messen blijven langer scherp en vrij van roest en aanslag
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$99.99 .
Incl. btw

Met minimale inspanning in een mum van tijd een glad mengsel. De Philips HR2291/01 - Blender is ontworpen om jouw dagelijkse mengselproces te verbeteren door middel van een vermogen van 600 W en de prestaties van het mes. Het mes kan al jouw ingrediënten verwerken en zelfs ijs vermalen. Daarnaast kan je de NutriU-app downloaden. Daar vind je meer dan 200 ideeën voor het maken van jouw favoriete drankjes, maaltijden en snacks met de blender.

Belangrijkste kenmerken van de Philips Blender:

ProBlend+-systeem
Het unieke ProBlend-systeem is een perfecte combinatie van 3 technologieën, speciaal ontworpen om binnen slechts 45 seconden tot een glad mengsel te komen zonder klontjes. De krachtige motor van 600 W zorgt ervoor dat al jouw ingrediënten gelijkmatig gemengd worden, terwijl het innovatieve mes speciaal is ontworpen om het snijoppervlak te maximaliseren. En als kers op de taart is de kan uitgerust met unieke ribben om de ingrediënten voortdurend terug te leiden in de maalstroom.

IJs vermalen
Gebruik de pulsstand van het ProBlendsysteem om ijsklontjes in slechts 45 seconden te vermalen. Perfect voor je favoriete koude drankjes en smoothies en geweldig voor een bijzonder toetje.

Meerdere snelheidsstanden
Maak uiteenlopende drankjes en bereid de ingrediënten van jouw favoriete maaltijd snel voor met de 2 snelheden en pulsstanden waar je uit kunt kiezen. Gebruik voor ingrediënten als kruiden, specerijen en groenten, voor het malen van koffie en zelfs voor het vermalen van ijs voor het maken van een heerlijke koude smoothie.

Kan van gezinsformaat 2 l
Kan tot 6 drankjes maken (uitgaande van een glas van 200 ml) dankzij de effectieve capaciteit van 1,25 l.

NutriU-app
Download de NutriU-app en vind meer dan 200 ideeën voor het maken van jouw favoriete drankjes, maaltijden en snacks met de blender. Gezond koken hoort eenvoudig te zijn en naar meer te smaken. Daarom biedt de NutriU-app verschillende gezonde alternatieven voor je favoriete gerechten. Van gezonde chocoladetoetjes tot hoofdmaaltijden vol voedingsstoffen, we maken onze recepten gezond, zonder iets af te doen aan een heerlijke smaak.

Motor Thermo Protection-sensor
De speciale MTP-sensor (Motor Thermo Protection-sensor) is ontworpen om te voorkomen dat de motor oververhit en beschermt tegen overspanning tijdens het gebruik.

Uitgekiend ontwerp
Het uitgekiende ontwerp is zowel ergonomisch en robuust als modern en stijlvol, van een formaat dat in elke keuken past. De vorm van de kan houdt makkelijk vast en de draaiknop zorgt voor eenvoudige bediening.

Gemakkelijk schoon te maken
De kan heeft een afneembaar deksel waardoor schoonmaken eenvoudig is. De kan, de messen en het deksel zijn allemaal vaatwasmachinebestendig.

Roestvrijstalen messen
De duurzame roestvrijstalen messen blijven langer scherp en vrij van roest en aanslag

Specificaties:

Algemene specificaties

 • Vaatwasmachinebestendig
 • Product kenmerken: ProBlend-technologie met 4-sterren roestvrijstalen mes, Duurzaamheid: Motor Thermo Protection-sensor, Eenvoudig schoon: vaatwasmachinebestendig, Formaat van kan: maximale capaciteit van 2 liter, Formaat van kan: effectieve capaciteit van 1,25 liter, Snelheidsinstellingen: 2 snelheden en puls stand, Gemakkelijk schoon te maken: verwijder baar mes, Eenvoudig op te bergen: geïntegreerde opbergmogelijkheid voor voeding en snoer, Trilt niet: zuigvoetjes, Materiaal van kan: glazen kan
 • Speed-UI: Draaiknop

Gewicht en afmetingen

 • Afmetingen van product (l x b x h): 168 x 192 x 381 mm mm

Technische specificaties

 • Snoerlengte: 0,85 m m
 • Vermogen: 600 W W
 • Effectieve capaciteit: 1,25 l L
 • Max. capaciteit van de kan: 2 liter

Ontwerp

 • Kleur: Zwart

Afwerking

 • Materiaal behuizing: Plastic en stainless steel
 • Materiaal kan: Glas
 • Materiaal messen: Stainless steel
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen