• Philips HD9015/30 Broodbakmachine

Philips HD9015/30 Broodbakmachine

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
$179.00 .
Incl. btw

Met de Philips HD9015/30 Broodbakmachine geniet je nu elke morgen van de heerlijke geur van warm brood! Het is zeer eenvoudig: voeg 's avonds de ingrediënten toe, stel de vertragingstimer in op de volgende ochtend en de broodmachine doet de rest.

12 programma's voor brood en jam
De Philips broodbakmachine heeft 12 gebruiksvriendelijke vooraf ingestelde programma's die perfect brood bakken, van het rijke en voedzame volkoren naar glutenvrij, Frans en zoete variaties. Het maakt ook heerlijk deeg voor pasta en zelfs jam. Wat je ook bakt, het is altijd heerlijk en gemakkelijk om te doen omdat de vooraf ingestelde programma's zorgen voor de temperatuur en bakduur voor het best mogelijke resultaat. Als je gehaast bent, kun je het snelle programma gebruiken voor een sneller resultaat of zelfs het SuperRapid-programma gebruiken dat slechts in één uur bakt.

3 bruiningsniveaus
Dankzij het geavanceerde temperatuurcontrolesysteem laat de Philips VIVA-broodbakmachine je genieten van je brood precies zoals jij dit lekker vindt, met lichte, gemiddelde of donkere korst, slechts met een eenvoudige druk op het bedieningspaneel.

Activeringstimer tot 13 uur
Geniet elke ochtend van de onweerstaanbare geur van vers brood - een ware traktatie en een geweldig begin van een nieuwe dag! Stel de avond van tevoren de activeringstimer in en de broodmachine bakt het brood terwijl je slaapt. Je kunt ontbijten met vers brood of ervan smullen wanneer je maar wilt.

Indicator voor het toevoegen van ingrediënten
Tijdens de mengfase fase zal de broodbakmachine pieptonen geven om je te waarschuwen om andere speciale ingrediënten aan je specialiteitsbrood toe te voegen als je wenst.

Stil (minder dan 65 dbA) en compact
De broodbakmachine heeft een zeer gebruikersvriendelijk ontwerp dat stil (65 dbA) is tijdens bediening. Zijn compacte ontwerp past perfect in elke moderne keuken.

Kenmerken van de Philips Broodbakmachine HD9015/30:

  • 2 formaten brood bakken tot wel 1 kg

 

  • Inclusief receptenboekje, maatbeker en lepel

 

  • Kijkglas waardoor je naar het rijzen en bruinen kunt kijken

 

  • lcd-display

 

  • Jamprogramma

 

  • 12 menu's

 

 • Brood van 1000 gr. of 750 gr.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen