• Philips Philips FC8715/01 Robotstofzuiger

Philips Philips FC8715/01 Robotstofzuiger

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
$439.00 .
Incl. btw

Productbeschrijving


Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de Philips SmartPro Compact FC8715/01 Robotstofzuiger geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon door middel van een geheugenfunctie. De robot onthoudt de route door het huis. Het duurt even voordat de stofzuiger je huis kent; en kan dus in het begin stukjes overslaan. De stofzuiger rijdt vrij rond en maakt geen gebruik van een afgebakend schoonmaakgebied. Je kan dus niet aangeven waar de robot wel of niet mag komen. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op en als de batterij voldoende opgeladen is gaat de Philips SmartPro Compact FC8715/01 vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was.

Pluspunten van de Philips SmartPro Compact FC8715/01:
Pluspunten De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat.
Pluspunten De gebruikstijd van deze robot is meer dan 90 minuten. Dat is meer dan voldoende voor een gemiddelde verdieping.
Pluspunten Dit apparaat is 6 cm hoog. Hierdoor zuigt hij gemakkelijk onder de meeste meubels door.
Pluspunten Deze robot is programmeerbaar, waardoor hij op de door jou ingestelde dag en tijdstip automatisch van start gaat.

Goed om te weten:
Goed om te weten De oplaadtijd van deze robotstofzuiger is relatief lang.
Goed om te weten Deze robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie.

De Philips SmartPro Compact FC8715/01 wordt geleverd met:
Vink Laadstation
Vink Handleiding
Vink Zijborstel
Vink Filter
Vink Afstandsbediening

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen