• Nutribullet V07146 Sapcentrifuge

Nutribullet V07146 Sapcentrifuge

800 ML sapkan
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$159.99 .
Incl. btw

Vers geperst sap hoeft geen luxe te zijn. Met de nutribullet Juicer beschik je zelf over de mogelijkheid om heerlijk, supergezond fruit- en groentesap te maken wanneer je maar wilt. Of je nou graag de inname van vitamines en mineralen wilt verhogen, wilt genieten van echt sap zonder suiker of andere toevoegingen of vers sap gewoon heel lekker vindt, met de nutribullet Juicer kan je het precies maken zoals je sap het liefst hebt.


Kenmerken

✔ Kracht - met een krachtige motor van 800 watt ben je binnen een mum van tijd klaar

✔ Precisie - met 2 standen pers je zowel uit harde als zachte ingrediënten het meeste sap

✔ Minimale voorbereidingstijd - door de brede en verstelbare invoertrechter kun je hele stukken groente en fruit toevoegen, zonder deze eerst te hoeven snijden


Compact en krachtig

Het is een compacte sapcentrifuge die is ontworpen voor eenvoudig en dagelijks gebruik. De nutribullet Juicer (800W) is uitgerust met twee snelheden waardoor je de controle krijgt om zowel uit de zachtste als de hardste groente en fruit sap te persen. De anti-drup-uitloop zorgt ervoor dat er geen druppel verloren gaat en het aanrecht schoon blijft. Door de brede (76mm) invoertrechter met stamper verkort je de bereidingstijd en door de vaatwasser bestendige onderdelen kan je sap maken en direct weer door met je dag!

Met een pulpreservoir van maar liefst 1,5L kan je veel sap in één keer produceren, zelfs van 13 appels en 30 wortelen, zonder tussendoor te hoeven legen. De sapkan (800ml) heeft een afsluitbare deksel met een schuimafscheider zodat je de sap in de ijskast zelfs 48 uur kan bewaren. De nutribullet Juicer is gemaakt van duurzame materialen waardoor je eindeloos kan genieten van jouw sapcentrifuge. Zo is de zeef gemaakt van sterk, roestvrijstaal en zijn het pulpreservoir en de sapkan gemaakt van BPA-vrij plastic. Daarnaast bevat de nutribullet Juicer een schoonmaakborstel om gemakkelijk de zeef schoon te maken en een gebruikshandleiding met perstips. De perstips vertellen jou precies met welke stand je welke groente en fruit het beste kan persen, net als de voedingsstoffen die jouw sap bezit!

Inhoud

  • 800W motor
  • 1,5L pulpreservoir
  • brede invoertrechter (76mm) met stamper
  • roestvrijstalen zeef
  • anti-drup-uitloop
  • 800ML sapkan met een afsluitbare deksel inclusief schuimafscheider
  • schoonmaakborstel en een gebruikshandleiding met perstips
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen