• Nutribullet NUTRIBULLET PRO900CHAMP	Blender

Nutribullet NUTRIBULLET PRO900CHAMP Blender

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$129.00 .
Incl. btw

Groter én krachtiger!
Maak kennis met de NutriBullet 900 Series, de Super Voedingsstoffen Extractor. Met de NutriBullet kunt u alledaags voedsel veranderen in super voedsel wat gemakkelijk door het systeem van uw lichaam wordt opgenomen, zodat u een langer, gezonder en actiever leven kunt leiden.

Veel voedsel zit boordevol essentiële voedingsstoffen en de enige manier om er maximaal van te profiteren is om het af te breken, te verpulveren op celniveau om de verborgen voedingsstoffen in het eten te voorschijn te halen.

Het geheim
Het geheim van de NutriBullet 900 Series is de krachtige 900 Watt motor, in combinatie met de exclusieve cyclonische beweging, die alles door de turbo extractor bladen dwingt die draaien met een ongelooflijke snelheid van 25.000 toeren per minuut, om de stengels, de zaden en de schillen, waar de meeste essentiële voedingsstoffen zitten, af te breken en te verpulveren.

De krachtige 900 Watt motor zorgt voor een zuiverdere consistentie in vergelijking tot de standaard NutriBullet. Perfect voor het maken van eiwit shakes, sportdranken of smoothies.

Door het drinken van slechts één NutriBlast per dag kunt u uw lichaam de nodige hulpmiddelen geven nodig om de strijd weer aan te gaan, een goed gevoel te hebben, uw lichaam maximaal te doen presteren en u meer energie te geven dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

Lekkere en gezonde smoothies
NutriBullet Pro Series is een krachtige 900W-blender waarmee u in slechts enkele seconden een gezonde smoothie boordevol vitaminen, mineralen en vezels bereidt. Deze blender is enorm praktisch: u bereidt uw smoothie in de drinkbeker zelf zodat u hem meteen kunt opdrinken of meenemen. Neemt u de smoothie mee voor onderweg of naar uw werk? Gebruik dan de handige anti-lekdeksel.

Inhoud pakket:
NutriBullet 900 Series (900W)
1x Grote schenkbeker
1x Kleine schenkbeker
1x Drinkring
1x Hersluitbare deksel
1x Click to Go Deksel
1x Extractormes
1x Compact Voedingsboekje
Gebruiksaanwijzing

Wist u dat...

Er geen vloeistof van uw beker in de vergrendelmechanisme(s) terecht mag komen. Deze vergrendelmechanismes komen hierdoor vast te zitten waardoor de blender niet meer functioneert.

Tips:

• Draai het messenstuk goed op de beker!

• Maak de binnenkant van de blender voorzichtig schoon met een vochtig (niet nat!) doekje
.

Wees extra voorzichtig met de vergrendelmechanisme(s).

• Houd u aan de maximale beker/kan/cup hoeveelheid. Dit staat aangegeven met een streepje op de beker/kan/cup.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen