• Ninja JC100EU Slowjuicer

Ninja JC100EU Slowjuicer

Creëer pure, enorm gezonde en vers geperste fruitsappen gemakkelijk bij jou thuis met deze Ninja JC100EU Sapcentrifuge.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$279.00 .
Incl. btw

Creëer pure, enorm gezonde en vers geperste fruitsappen gemakkelijk bij jou thuis met deze Ninja JC100EU Sapcentrifuge. Met deze sapcentrifuge wordt de maximale hoeveelheid sap uit fruit of groente geperst, waarbij heldere drankjes vol vitamines en voedingsstoffen en zonder schuim ontstaan. Het sap blijft tijdens dit proces heerlijk koud in de centrifuge. Bovendien heb je volledige controle over de hoeveelheid pulp. Hierdoor maak je keer op keer fruit- en groentesappen, precies hoe jij ze lekker vindt.

Een betere manier van sap persen

De sapcentrifuge zorgt dat wel 75% van het fruit omgezet wordt in sap, en maakt daarmee koud, heldere en felgekleurde sappen zonder schuim of extra toevoegingen. Dit komt door de “Cold Press”-technologie waarover de centrifuge beschikt. De sapcentrifuge zorgt er door middel van druk en een speciale vijzel bestaande uit 9 delen voor dat alle sap en voedingsstoffen uit fruit en groente gehaald worden. Een sterke “high torque”-motor met een vermogen van 150 Watt laat de vijzel op lage snelheid draaien, wat ervoor zorgt dat de sappen niet warm worden door warmte die normaal bij de snelheid van de centrifuge vrijkomt. Hierdoor wordt er niet alleen tot 40% meer sap geperst dan met een normale centrifuge*, maar blijft deze sap ook heerlijk koud en beschikt het over de maximale hoeveelheid vitaminen. Bovendien ontstaat er geen schuim bij deze sapcentrifuge.


*Dit is getest met gepelde sinaasappels, druiven, watermeloen en granaatappel.

Heerlijke en gezonde sappen

De sappen die je creëert met deze sapcentrifuge zijn dus helderder, gezonder en kouder dan ooit. Zo maak je verse, pure fruitsappen zonder schuim, heerlijke fruitcocktails met felle kleuren of gezonde shotten voor de dagelijkse dosis vol vitamines en voedingsstoffen en zonder toegevoegde ingrediënten. De sapcentrifuge biedt daarmee alles wat je nodig hebt om thuis de perfecte fruitsappen klaar te maken – precies zoals jij ze lekker vindt!

Enorm stil

Geniet tijdens zelfs vroeg in de ochtend of laat in de avond van je favoriete, vers geperste sappen zonder je zorgen te maken dat je huisgenoten wakker worden. Deze sapcentrifuge is namelijk 3x stiller dan andere sapcentrifuges. Hierdoor kun je ook tijdens het ontbijt je favoriete sappen drinken!

Veel of weinig pulp

Door de 3 verwisselbare pulpfilters kun je zelf bepalen hoeveel pulp je in je drankje wilt hebben. Of je nu houdt van een sapje zonder pulp, met een beetje pulp of veel pulp, de sapcentrifuge kan door deze “Total Pulp Control” alle soorten sappen voor je regelen! Kies uit de zwarte filter met de grootste dichtheid voor een zachte sap zonder pulp, de grijze filter voor een beetje pulp in je drinken, of de oranje filter als je van veel pulp in je drinken houdt. De filters schroef je eenvoudig op de centrifuge, en hierdoor maak je iedere sap precies zoals jij het lekker vindt.

Gemakkelijke bediening

Slechts twee knoppen heb je nodig om de sapcentrifuge te bedienen. Met de aan/uit-knop kun je de sapcentrifuge aanzetten en deze tot 12 minuten aaneengesloten gebruiken. Is de trechter verstopt? Dan kun je de reverse-knop indrukken om de vijzel de andere kant op te laten draaien. Vervolgens werkt de sapcentrifuge weer perfect zoals behoren!

 

Eenvoudig schoonmaken en opbergen

De sapcentrifuge is na gebruik gemakkelijk schoon te maken. Binnen één minuut kun je deze afspoelen en reinigen met het meegeleverde schoonmaakborsteltje. Bovendien zijn alle losse accessoires vaatwasmachinebestendig. De sapcentrifuge is door zijn compacte formaat bovendien gemakkelijk op te bergen in iedere keukenkast.

Meegeleverde accessoires

Bij de sapcentrifuge wordt een pulpcontainer van 710 ml en een 500 ml sapkan geleverd. Er kan dus een grote hoeveelheid sap in één keer klaargemaakt worden, zonder deze te hoeven legen. Daarnaast worden natuurlijk de drie verwisselbare filters en de schoonmaakborstel bij de centrifuge geleverd. Alle accessoires zijn vaatwasmachinebestendig en BPA-vrij.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen