• Feuerdesign BBQ  Teide Fuschia - 2009421

Feuerdesign BBQ Teide Fuschia - 2009421

Geschikt voor kleine oppervlaktes
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

$149.00 $49.99

Incl. btw

Het 35 cm brede vierkante barbecue rooster is geschikt voor 3 tot 4 personen. Het rooster is voorzien van een roestvrijstalen rand, welke voorkomt dat er eten van de barbecue af kan vallen. De robuuste en extra brede houtskoolkorf wordt met een aparte deksel afgesloten, zodat er geen vet in het vuur kan vallen. Om het vet op te vangen is er een opvangbak aanwezig. Deze is, net als het Feuerdesign barbecue rooster, gemaakt van roestvrijstaal en daardoor erg gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig. De houtskoolkorf mag na gebruik niet met water in contact komen, het volstaat om de asresten eruit te kloppen en de korf daarna droog op te bergen.

Het verbrandingssysteem zorgt voor een optimale verbranding van de kolen waardoor er niet of nauwelijks rookontwikkeling is. De behuizing van de Feuerdesign tafelbarbecue en de bodem zijn van gepoedercoat staal gemaakt. De ingebouwde bodem met rubberen voetjes zorgt ervoor dat de tafelbarbecue stabiel en veilig staat. De dubbele wand van de tafelbarbecue zorgt ervoor dat de buitenkant niet warm wordt en de barbecue tijdens het gebruik opgepakt en verplaatst kan worden.

De Feuerdesign Teide is uitgerust met een uitneembare en krachtige ventilator, welke 3 verschillende snelheidsstanden heeft. Feuerdesign barbecue’s zijn snel klaar voor gebruik, doordat de ventilator voor een permanente luchttoevoer naar de houtskolen zorgt en hiermee de gewenste temperatuur snel bereikt word ( 4 min).
Alle Feuerdesign tafelbarbecues worden geleverd met een handige draagtas zodat de barbecue gemakkelijk op te bergen en mee te nemen is.


Geschikt voor:
-Het balkon
-De boot
-Tuin
-Strand
-Patio

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen