• LG GSLV50PZXE Koelkast Side by Side 635L met Water/Ijs Dispenser Plumbing

LG GSLV50PZXE Koelkast Side by Side 635L met Water/Ijs Dispenser Plumbing

Totale inhoud van 635 Liter
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$2,499.00 .
Incl. btw

Aansluiten op de waterleiding, wel zo makkelijk

Deze Amerikaanse koelkast van LG is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een koelkast met ruime opbergmogelijkheden. De totale netto inhoud van deze koelkast is namelijk maar liefst 635 liter. Je hebt alle handigheden tot je beschikking om je koelkast prettig in te richten. Hij is voorzien van een water- en ijsdispenser die niet aangesloten hoeft te worden op de waterleiding.

Handig om te weten:

Houd voedsel langer vers Deze koelkast beschikt over nog veel meer technologische snufjes, zo ook voor het langer vers houden van je boodschappen. De LG Inverter Linear compressor zorgt ervoor dat er minder temperatuurschommelingen zijn, waardoor je boodschappen het uiterlijk en de smaak langer behouden. Op de Linear Compressor zit 10 jaar onderdelengarantie.

Total No-Frost LG’s Total-No-Frost systeem voorkomt de vorming van ijs en condensatie in het koel- en vriesgedeelte. Omdat 5mm ijsvorming al voor zo'n 30% meer energieverbruik kan zorgen, bespaart dit systeem flink op het energieverbruik. Ook hoeft deze Amerikaanse koelkast nooit meer ontdooit te worden.

Bedienen op afstand via de app Door de ThinQ™ app op je smartphone, maakt LG het voor jou mogelijk om de koelkast op afstand te bedienen. Via deze technologie kun je de temperatuur van de koelkast aanpassen, als je bijvoorbeeld in de supermarkt je boodschappen aan het uitzoeken bent. Deze bediening via de app is alleen mogelijk voor smartphones met Android 4.1.2 of later en iOS 8 of latere versies.

SLIMME INDELING: alle plek voor véél spullen In de koelkasten van LG heb je alle ruimte om al je voedsel, drank en andere levensmiddelen handig te bewaren. Ze hebben allemaal een slimme indeling. De Amerikaanse koelkasten hebben zelfs een inhoud van 600 liter of meer in de standaard-buitenmaten. Ze passen dus ook in de nis van je huidige koelkast. Probeer zo'n Amerikaanse koelkast maar eens vol te krijgen!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen