• LG LG GSL360ICEV Side-by-Side Koel/ Vries Combinatie A+ RVS

LG LG GSL360ICEV Side-by-Side Koel/ Vries Combinatie A+ RVS

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

$1,799.00 $1,599.00

Incl. btw

Productbeschrijving
Op zoek naar een ruime en moderne Amerikaanse koelkast? dan is de LG GSL360ICEV misschien iets voor jou! met een inhoud van 591 liter kun je veel boodschappen kwijt, ideaal voor een groot gezin. Daarnaast zorgt de water-en ijsdispenser ervoor dat je altijd ijsblokjes en koud water hebt. Ondanks dat deze koelkast niet de zuinigste is, zorgt de Inverter Lineair Compressor voor minder interne frictie, waardoor er tot 32% minder energie wordt verbruikt.

Handig om te weten:
Enorme inhoud
Deze Amerikaanse koelkast heeft een enorme inhoud van maar liefst 591 liter, wat is opgedeeld in 391 liter koelingsinhoud en 197 vriesinhoud. Door deze enorme inhoud, kun je veel voorraad lang bewaren en is dan ook perfect voor grote gezinnen.

Energiebesparend
Ondanks dat deze enorme Amerikaanse koelkast niet de zuinigste is in gebruik, zorgt het er wel voor dat er minder energie wordt verbruikt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke Inverter Lineair Compressor van LG. Deze koelkast maakt gebruik van een lineaire compressor, waardoor er minder interne frictie ontstaat. Op deze manier wordt er tot 32% minder energie verbruikt. Het fijne is, dat op deze compressor een garantie zit van 10 jaar.

Altijd ijsblokjes en koud water
Wil je niet alleen in de zomer genieten van koud water en ijs? dan is deze koelkast geschikt voor jou. In deze koelkast zit een water-en ijsdispenser ingebouwd. Dit betekent dat je het gehele jaar door beschikt over ijsblokjes en koud water. Deze functie bevindt zich in de linkerdeur van de koelkast. Door de Slim SpacePlus neemt de dispenser niet veel ruimte in, waardoor je over meer inhoud beschikt.

Meer zorg voor je groenten en fruit
Wil je het beste voor je groenten en fruit? dat maakt de Moist Balance Crisper™ in ieder geval mogelijk. Vanwege deze nieuwe technologie, wordt overmatig vocht uit groente en fruit verdampt en condenseert het vervolgens op de rasters. Hierdoor ontstaat er geen plas rondom je etenswaren, maar wordt de condens gelijkmatig teruggebracht op het voedsel. Op deze manier behoud je het beste vochtbalans voor je groente en fruit.

Afmetingen & inhoud
Hoogte
179 cm
Breedte
91,5 cm
Diepte
71,7 cm
Netto inhoud
591 liter

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen