• LG GBP62DSSGR Koelkast Bottom Mount 384L Grijs

LG GBP62DSSGR Koelkast Bottom Mount 384L Grijs

Nooit meer ontdooien, vanwege het NoFrost systeem
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$1,099.00 .
Incl. btw

Ben je op zoek naar een ruime, energiezuinige koelkast die zorgt voor de perfecte balans voor je voedingsmiddelen? Dan is de LG GBP62DSNFN iets voor jou. Met een ruime inhoud van in totaal 384 liter, kun je veel voedingsmiddelen kwijt. Door de vele technologische snufjes, wordt er beter voor je voedingsmiddelen gezorgd. Gelukkig hoef je daarnaast nooit meer het vriesgedeelte te ontdooien, omdat deze koelkast beschikt over het NoFrost systeem.

Door en door koel

Geen enkele andere koelkasten dan die van LG, beschikken over het DoorCooling systeem. De temperatuur wordt door dit nieuwe systeem op peil gehouden. Dit komt door de luchtopeningen aan de voorkant van de koelkast. Op deze manier blijft jou eten langer vers en zijn jouw producten tot 32% sneller gekoeld.

Hou je verse voedingsmiddelen nog langer in een goede conditie

Wil je jouw voedingsmiddelen langer bewaren en op de juiste temperatuur behouden? dan is deze koelkast zeer geschikt. Door middel van de LG Inverter Linear Compressor, blijft het uiterlijk, maar ook de smaak langer vers doordat er minder temperatuurschommelingen zijn. Daarbij zorgen de luchtopeningen in de deur de temperatuur op peil houden, zodat je langer kunt genieten van jouw eten. Dit in combinatie met de FRESHConverter™ die jouw vlees, vis en groenten bewaart onder de beste omstandigheden. Om de zorg voor voedingsmiddelen compleet te maken, zorgt de FRESHBalancer™ er ook nog voor, dat vocht stevig wordt vastgehouden bij groente en fruit.

Efficiënt indelen van de koelkast

De koelkast heeft een compact design, maar met een grote inhoud van maar liefst 384 koel-vriescombinatie. Je kunt hier veel voedingswaren in kwijt en deze op een efficiënte manier indelen. Met een wijnrek en 2-staps opvouwbare plank, is het eenvoudig om je koelkast op efficiënte wijze in te richten. Dit is het ultieme gemak voor jou, maar ook voor je keuken.

Alle technische snufjes:

- LINEARCooling™

- DoorCooling+™

- FRESHBalancer™

- FRESHConverter™

- Inverter Linear Compressor

- Smart Diagnosis™

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen