• LG Amerikaanse koelkast GSJ460DIDE
  • LG Amerikaanse koelkast GSJ460DIDE

LG Amerikaanse koelkast GSJ460DIDE

Deze koelkast heeft energielabel E. Het apparaat is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$2,499.00 .
Incl. btw

De LG GSJ460DIDE Amerikaanse koelkast heeft een netto inhoud van 625 liter, en biedt daardoor veel ruimte voor het bewaren van etenswaren. Daarvan neemt het koelgedeelte 411 liter in en het vriesgedeelte 214 liter. De Amerikaanse koelkast is 179 cm hoog en heeft een breedte van 91,2 cm, met een diepte van 73,8 cm. Deze koelkast heeft energielabel E. Het apparaat is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien.

Voordelen van de LG GSJ460DIDE

  • No Frost: je hoeft de Amerikaanse koelkast nooit te ontdooien.
  • Altijd koel water tot je beschikking met de waterdispenser.Nooit meer ontdooien met NoFrost

Het vervelende klusje van de Amerikaanse koelkast ijsvrij maken is voorgoed voorbij, met de No Frost technologie. De LG GSJ460DIDE Amerikaanse koelkast is uitgerust met No Frost, wat betekent dat je nooit hoeft te ontdooien. Lucht in de Amerikaanse koelkast blijft droog, door de constante luchtcirculatie en daardoor ontstaat er geen ijsvorming in de Amerikaanse koelkast. Daarnaast blijft de temperatuur door de luchtcirculatie in de gehele Amerikaanse koelkast zeer constant.

Waterdispenser

Een waterdispenser is een speciaal vak aan de buitenkant van de koelkast waar je koud water uit kunt tappen. Zo'n waterdispenser komt het meest voor bij Amerikaanse koelkasten. Er zijn ook koelkasten die een ijsdispenser hebben. Daarmee koel je eenvoudig jouw drankjes met ijsblokjes van de koelkast.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen