• Tefal KI270D waterkoker
  • Tefal KI270D waterkoker

Tefal KI270D waterkoker

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$69.99 .
Incl. btw

De Tefal Subito KI270D Waterkoker is een compacte roestvrijstalen Tefal waterkoker met een ruime inhoud van 1,7 liter. Het mooie stijlvolle design past perfect bij elke keuken. Modern design en duurzaamheid gaan hand in hand bij de Subito Select, onze rvs waterkoker die elke keuken een modern accent geeft. Met een inhoud van 1,7 L zet je met deze Tefal waterkoker snel een kopje thee of koffie voor het hele gezin of voor al je vrienden. De waterkoker is uitgevoerd met een afgeschermd verwarmingselement waardoor het water snel heet wordt en het schoonmaken meer dan eenvoudig is. Het antikalkfilter, het zichtbare waterniveau en de automatische aan/uit-schakelaar met controlelampje maken deze Tefal waterkoker helemaal compleet!

Deze mooie Tefal waterkoker is een eye-catcher in elke keuken. De waterkoker heeft door de roestvrijstalen behuizing een stijlvolle uitstraling en dankzij de ruime inhoud van 1,7 liter is hij ideaal voor alle gezellige momenten met je familie of vrienden. De waterkoker heeft een aan/uit-schakelaar met controlelampje en de handige deksel open je heel eenvoudig met één druk op de knop. En dankzij het hoge vermogen van 2400 W is je kopje koffie of thee in een oogwenk gezet.

Deze Tefal Waterkoker is snoerloos voor optimale bewegingsvrijheid. De 360 graden draaibare voet zorgt ervoor dat deze waterkoker goed op zijn plek blijft staan.
Deze waterkoker komt met een uitneembaar anti-kalkfilter waardoor het water mooi helder blijft.
Door het afgschermde verwarmingselement komt het water niet direct in contact met het element. Hierdoor warmt het water sneller op en kun je de binnenkant van de waterkoker makkelijk schoon maken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen