• Indesit Indesit DIO 3T131 A FE Inbouw Vaatwasser

Indesit Indesit DIO 3T131 A FE Inbouw Vaatwasser

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$599.00 .
Incl. btw

Kenmerken van deze Indesit geïntegreerde vaatwasser: vaatwasser van volledig formaat met een ruimte voor een groot aantal couverts. Uitmuntende D ( voor heen A+++) energieklasse, voor een lager energieverbruik. Uitzonderlijk laag waterverbruik. Kleur wit. Innovatieve technologie garandeert extra stille werking, voor een bijzonder stil apparaat slechts 41 db !!

Automatische opening van de deur Niet schrikken de deur open zich automatisch 10 cm aan het einde van de cyclus, dit zorgt voor een optimale droging van uw vaat met wel 25%

eXtra
De eXtra-collectie van Indesit zit boordevol unieke functies die uw leven een stuk eenvoudiger maken. Verwijder bijvoorbeeld het bovenrek van uw eXtra-vaatwasser voor een binnenruimte van maar liefst 53 cm. En de innovatieve, hydraulische technologie verwijdert zelfs de hardnekkigste vlekken en voedselresten, zodat uw vaat altijd blinkend schoon wordt.

Tijdschakelaar voor startvertraging
Met het Delay-programma kunt u naar eigen inzicht uw programma's later op de dag of 's nachts starten. Voeg gewoon het wasmiddel naar eigen keuze toe, stel het programma in en laat uw Indesit apparaat de rest doen.

Push&GO
Schoon en droog in slechts 85 minuten, ongekend snel. Het Wash & Dry programma is veel sneller dan de standaard programma's

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen