• Indesit Indesit BWE91483WSSS Wasmachine 9KG 1400T A+++

Indesit Indesit BWE91483WSSS Wasmachine 9KG 1400T A+++

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
$599.00 .
Incl. btw

De Indesit XWE 91483X WSSS EU - Wasmachine is zeer geschikt voor grote huishoudens. Met een laadcapaciteit van maximaal 9 kg per wasbeurt kun je grote bergen wasgoed in een keer wassen. Deze wasmachine behandelt al je wasgoed op de juiste manier, met behulp van de 16 verschillende programma's! Ook levert deze wasmachine uitstekende was- en droogprestaties.

Speciale programma's
Het Outdoor Wear programma is speciaal ontworpen voor zogenaamde technische materialen, die worden gebruikt in de open lucht, zoals winddichte, waterdichte materialen, Gore-tex, polyester, nylon, etc. Vanaf nu kunnen deze materialen eenvoudig worden gewassen in de wasmachine terwijl de speciale eigenschappen (zoals waterdicht) niet hun werking verliezen. De prestaties en programmaduur zijn hetzelfde als bij een Synthetisch programma op 30 º, maar met extra finesse om het materiaal te respecteren en de vezels niet te beschadigen. Dankzij een lagere en geoptimaliseerde mechanische trommelbeweging, blijven de vezels onbeschadigd en wordt toch het beste wasresultaat behaald.

Speciale Sportprogramma's
Sport is één van de leukste manieren om je vrije tijd te besteden. Daarom bieden de nieuwe Indesit EcoTime wasmachines drie verschillende sportprogramma’s, voor elk type sport en elk type vuil. Deze programma’s zijn op maat gemaakt voor sportkleding die een speciale behandeling nodig heeft, en geven de beste wasprestaties zonder de stof en vezels te beschadigen.

Uitgestelde start
Met de uitgestelde startoptie kan je het begin van een wasprogramma tot wel 24u uitstellen. Stop de was in de machine, voeg wasmiddel toe en kies het programma en de machine begint op het door jou gewenste tijdstip.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen