• HiSense Hisense RS694N4IIF Amerikaanse koelkast

HiSense Hisense RS694N4IIF Amerikaanse koelkast

Hoogte: 179 cm Breedte: 91 cm Diepte: 69 cm Inhoud koelruimte: 371 liter Inhoud vriesruimte: 191 liter Inhoud totaal: 562 liter
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
$1,699.00 .
Incl. btw

Productbeschrijving
De Hisense RS694N4TFE is een Amerikaanse koelkast. De koelkast heeft een hoogte van 179 cm en een breedte van 91 cm. De koelkast heeft een inhoud van 371 L koelen en 191 L vriezen en heeft energieklasse E.

Amerikaanse koelkast
Een Amerikaanse koelkast wordt ook wel een side-by-side koelkast genoemd en is met name populair om zijn enorme inhoud. Bij een Amerikaanse koelkast zit het koel- en vriesgedeelte naast elkaar. Soms is een ice-dispenser aanwezig waarmee je eenvoudig en snel ijsblokjes maakt. Een punt om rekening mee te houden bij de Amerikaanse koelkast is de wateraansluiting. Sommige koelkasten hebben een eigen waterreservoir, maar er zijn ook Amerikaanse koelkasten die aangesloten moeten worden op de waterleiding.

NoFrost technologie
Deze koelkast is uitgerust met NoFrost, een technologie die koelt door middel van circulatielucht, waarbij het vocht naar buiten wordt afgevoerd. Hierdoor krijgt ijsafzetting geen kans en hoef je nooit meer te ontdooien. Wanneer de koelkast of vriezer niet over NoFrost of beschikt, wordt er gebruikgemaakt van verdamperplaten tussen de vriesladen. Hierdoor vindt rijpvorming sneller plaats en moet je het vriesgedeelte dus regelmatig ontdooien.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen