• De'Longhi De'Longhi ECAM 22.320.SB

De'Longhi De'Longhi ECAM 22.320.SB

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
$799.00 .
Incl. btw

Productbeschrijving

De De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.SB espressomachine past door het strakke ontwerp en compacte afmetingen in iedere keuken. Met de De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.SB bereid jij in een handomdraai de ideale koffie, espresso en cappuccino. Kies zelf de maalinstellingen, hoeveelheid koffie, temperatuur en sterkte. En alles wordt onthouden dankzij de "Mijn Koffie" optie! Zo heb je keer op keer de perfecte instellingen voor jouw espresso. Met het stoompijpje maak je daar ook razendsnel een cappuccino van dankzij het vernieuwde cappuccinosysteem. 
Vink Een ideale schuimlaag
Met de DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB zet jij in een handomdraai de aller-lekkerste cappuccino's. Met het RVS stoompijpje meng je stoom, lucht en melk door het nieuwe cappuccinosysteem, zodat je gemakkelijk een rijke en romige schuimlaag creëert voor de perfecte cappuccino.

Vink Kies de perfecte bonenmaling
Het bonenreservoir van deze De'Longhi volautomaat is zeer goed afsluitbaar, zodat het aroma en de versheid van jouw koffiebonen en jouw gemalen koffie perfect behouden blijft. En dankzij de professionele conische, metalen koffiemolen van de De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.SB geniet jij altijd van koffie met de perfecte maling. 

Vink Jouw favoriete instellingen
Via het menu "Mijn Koffie" stel je jouw eigen lievelingskoffie in. Kies de temperatuur, de sterkte en de hoeveelheid. Zo heb je met de DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB altijd de koffie hoe jij hem wilt op ieder moment!

Vink Service aan huis
Is er iets mis met jouw DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB? Je hoeft de deur niet uit om hem te laten repareren! De'Longhi komt de koffiemachine gewoon thuis bij je maken!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen