• Bosch MUMS2ER01 Keukenmachine Rood

Bosch MUMS2ER01 Keukenmachine Rood

Krachtige motor van 700 watt
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

$299.00 $199.00

Incl. btw

De Bosch MUMS2ER01 MUM 2 keukenmachine is de compacte en handige nieuwe hulp voor in jouw keuken. De Bosch MUMS2ER01 MUM keukenmachine heeft een motor van 700 watt en komt met een royale roestvrij stalen mengkom van 3,8 liter. Deze compacte Bosch MUMS2ER01 MUM keukenmachine is geschikt voor kleine tot grote hoeveelheden als 1,7 kg gistdeeg of 2,4 kg aan cakebeslag.
Ook komt de Bosch MUMS2ER01 MUM keukenmachine met handige accessoires zoals een patisserie set met garde, klopper en kneedhaak, zodat je alle kanten op kan in de keuken om taarten, cake en andere gerechten te maken. Verder is er ook een doorloopsnijder en extra snijschijven meegeleverd om groenten te bewerken.

Goed om te weten:

  • Deze keukenmachine is niet geschikt voor kneden van zwaar deeg.
  • De elektronische beveiliging van de oververhittingsbestendige motor voorkomt ongewenst starten van de motor en schakelt automatisch uit wanneer de motor oververhit raakt.
  • Raadpleeg de handleiding voor specifieke schoonmaakinstructies.

Productvoordelen van de Bosch MUMS2ER01 MUM keukenmachine

Om de beste resultaten te halen moeten de ingrediënten consistent met elkaar gemengd worden. De Bosch MUMS2ER01 MUM keukenmachine beschikt daarom over 3D PlanetaryMixing. Zo bewegen de kloppers in drie richtingen, terwijl de basis in de omgekeerde richting draait. Dit zorgt ervoor dat het geheel in de mengkom, aan alle kanten in de mengkom goed wordt gemengd en krijg je een luchtiger deeg. De losse accessoires als de kloppers en de deeghaak worden dus optimaal gebruikt bij deze Bosch MUMS2ER01 MUM keukenmachine. Zo haal jij alles uit het bereiden van je heerlijke baksels. Daarbij zijn alle losse accessoires makkelijk af te nemen en zijn geschikt voor de vaatwasser.

De compacte Bosch MUMS2ER01 MUM keukenmachine blijft door de anti-slip voetjes altijd stabiel staan tijdens het gebruik en het snoer kan achteraf handig worden opgeborgen. Omdat de aandrijvingen zijn afgedekt, blijft het werken met het apparaat veilig. De elektronische beveiliging voorkomt ongewenst starten van de motor.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen